Hirdetés

Hogyan szinkronizáljuk az ImageShack fotóit bárhonnan?



|

A SkyPath Windowson, Macen, iOS-en és Androidon keresztül is elérhető.

Hirdetés

A fotók nagyon fontossá váltak a mindennapjainkban. Egy fényképet elveszíteni nem olyan, mint egy dokumentumot, hiszen a tartalmát nem lehet újra leírni. Éppen ezért senki sem szeretné kockáztatni, hogy ezeket elveszítse. Többek között emiatt válnak egyre népszerűbbé a felhő-alapú tárhelyek, amik közé a fotós szolgáltatók is betörtek

Az ImageShack 5 gigabájt tárterületet ad ingyenesen a képeinknek. A hozzáférést a SkyPath nevű alkalmazással segíti, ez ugyanis egy olyan megoldás, amelynek a segítségével nem csak Windows és Mac, de iOS és Android alól is elérhetjük a képeinket, szinkronizálhatunk és fel is tölthetünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.