Hirdetés

Hogyan szinkronizáljunk több mappát is a felhőbe?



|

A MEGASync segítségével minden fontos anyagunkat feltehetjük a Megára.

Hirdetés

A Mega tavaly nagy port kavart az indulásával, hiszen gyakorlatilag a Kim Dotcomról ismert Megaupload utódjáról van szó. Sokan nem jósoltak neki hosszú életet, de a titkosított adattárolással dolgozó felhő-alapú tárhely a mai napig működik. Mi több, továbbra is 50 gigabájtot ad ingyenesen a felhasználóinak. 

Hirdetés

Egy ideje már van hozzá androidos kliens, nemrég megérkezett az iOS-re szabott verzió, és szerencsére rendelkeznek Windows alatt használható változattal is. Ez utóbbi a MEGASync, amely tulajdonképpen egy asztali program. A segítségével több mappát és a tartalmukat is szinkronban tarthatjuk a felhős fiókunkkal, hogy bárhová menjünk is, a dokumentumaink naprakészek maradjanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.