Hirdetés

Hogyan szkenneljünk gyorsan QR-kódokat?



|

A QR-kódok szkennelésére ideális megoldás Androidon például az OK Scan.

Hirdetés

Bár az Android operációs rendszerben nincsen egységes, alapértelmezett QR-kódokat olvasni képes alkalmazás, szerencsére a Play Store dugig van erre kifejlesztett appokkal. Ezeket olvasni már csak azért is fontos, mert egyre nagyobb népszerűségnek örvend a használatuk. A QR-kódok linkeket, kuponkódokat vagy akár címeket is rejthetnek, amelyek egy okostelefon kamerájával és a szükséges app segítségével gyorsan megfejthetőek

Hirdetés

A vonalkódtól jóval bonyolultabb, többféle karaktert tartalmazó kódok olvasásra az egyik jó megoldás a Go Dev fejlesztőcsapat által készített OK Scan nevű alkalmazás. A program különlegessége, hogy extraként már meglévő képfájlokból is képes olvasni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.