Hirdetés

Hogyan szüneteltessük a bejövő leveleinket Gmailen?



|

Az InBox Pause nevű beépülő Chrome és Firefox böngészőkhöz is elérhető.

Hirdetés

Az e-mail az egyik leggyorsabb kommunikációs forma, valószínűleg ezért is kapunk olyan sokat. Sok esetben akár a beszédnél is hatékonyabb lehet, de gyakran kapunk például egysoros üzeneteket is. Bármilyen hatékony forma is ez, egy idő után elönthet minket az e-mailek áradata, ezután pedig a levelek kevésbé lesznek számunkra fontosak.

 

Az InBox Pause egy olyan böngészőbe telepíthető kiterjesztés, amely segítségével a Gmail-fiókunkban letilthatjuk a beérkező üzeneteket. Ez ideális például a céges levelezéshez akkor, amikor a szabadságunkat töltjük, mondhatni irodán-kívül funkcióként működik. A Chrome és a Firefox alá is telepíthető beépülő automatikus választ küld a feladónak arról, hogy a levelét később olvassuk el. A szüneteltetés bármikor megszakítható vagy újraindítható a Gmail felületéről a beépülő Pause gombbal. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.