Hirdetés

Hogyan szűrjük a Google Keep jegyzeteit?



|

A Category Tabs for Google Keep hasznos kiegészítő Chrome alá.

Hirdetés

A manapság egyre népszerűbb felhő-alapú szolgáltatásoknál az egyik kiváló funkció, aminek gyakran hasznát vesszük, az a jegyzetelő. Van ilyen a Google-nek is, a Google Keep személyében. A Chrome böngészőhöz elérhető app ráadásul hasznos színezési lehetőséget is biztosít. 

Hirdetés

Ha szeretjük ezt a megközelítést, akkor érdemes lehet telepíteni a Google böngészőjéhez a Category Tabs for Google Keep nevű beépülőt is. Ez abban segít, hogy színes szűrőket ad a jegyzeteinkhez, majd azokat a szűrők alapján tudja nekünk listázni. A kiegészítő segítségével elsősorban akkor lesz igazán gördülékeny a dolgunk, ha már sok jegyzetünk van, és rendszerezni szeretnénk azokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.