Hirdetés

Hogyan találjunk iOS-es tárcsázót Androidra?



|

Az Espier Dialer 7 almásítja a robotos rendszerünket.

Hirdetés

Az Espier neve arról lehet ismerős azoknak, akik gyakran kutatják a Google Play áruházát, hogy a fejlesztő igyekszik minden tekintetben az iOS külsejét elhozni a robotos platformra. Van többek között értesítősávjuk, alkalmazásindítójuk és képernyőzáruk is, ami teljes mértékben az iOS 7-et idézi. 

Hirdetés

Az egyik szintén érdekes termékük az Espier Dialer 7, amely a Google Android rendszerére az iOS 7 tárcsázóját és névjegyzék appját igyekszik átültetni, legalábbis ami a dizájnt illeti. Az eredmény elég meggyőző, külsőre pedig szinte teljesen azonos képet kapunk, mint egy iPhone-on. Akinek valaha is tetszett az Apple megoldása, annak mindenképp megér egy próbát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.