Hirdetés

Hogyan találjunk nagyon fejlett jegyzettömböt?



|

A Syncplify.me Notepad egy funkciókkal teli, mégis szép jegyzettömb.

Hirdetés

Nagyon sok felhasználónál jön el annak az ideje Windows operációs rendszer alatt, hogy a beépített Jegyzettömb tudásával már elégedetlen. Ilyenkor nagy keresgélésbe kezdünk, majd közel kivétel nélkül a Notepad++ nevével találkozunk, mint szövegszerkesztésre és akár még programozásra is alkalmas, funkciókkal teli csúcsjegyzettömb. 

Hirdetés

Természetesen a Notepad++ keretében a tetszetős külsőről lemondtunk. Amennyiben ez is feltétel, akkor az egyik legjobb alternatíva talán a Syncplify.me Notepad, ami bár szintén rengeteg haladó funkcióval lett felszerelve, a külseje minimalista, de közben elegáns. A részben az Office-t idéző alkalmazás fejlesztőknek és programozóknak is remek segítség lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.