Hirdetés

Hogyan tároljunk jelszavakat a felhőben?



|

A Safe In Cloud Windows és Android alatt is használható.

Hirdetés

Amikor valaki eldönti, hogy jelszókezelőre van szüksége, általában a LastPass nevével találkozik először. Természetesen ezen kívül számos más választási lehetőség van még, így ha valamiért nem vagyunk az egyik megoldással elégedettek, nyugodtan keresgélhetünk tovább. 

Hirdetés

Az egyik remek alternatíva például a Safe In Cloud, amely Windows és Android rendszereken egyaránt használható (Androidon ugyanakkor fizetős). A Safe In Cloud külön érdekessége, hogy a jelszavainkat a saját felhő-alapú tárhelyünkre szinkronizálja. A Dropbox és a Google Drive mellett a SkyDrive-ot és a Box.netet is támogatja. A 256 bites AES kódolást használó Safe In Cloud segítségével biztonságban tárolhatjuk a jelszavainkat, a jegyzeteinket, a banki adatainkat és még sok mást is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.