Hirdetés

Hogyan társítsunk programokat hatékonyabban?



|

Az OpenWith Enhanced jobb javaslatokat ad a fájlok megnyitásakor.

Hirdetés

Amikor a Windows nem nyújt beépített megoldást egy bizonyos típusú fájl kezeléséhez, akkor a Google keresőjének a segítségét kell igénybe vennünk, és találni egy harmadik féltől származó alkalmazást. Azt, ha telepítettük, a jobb egérgombos menüben a Társítás funkció alatt kell megkeresnünk az Intézőben. Ez akkor is jól jön, ha több program is képes kezelni egy-egy fájlt.

Az évek során a Társítás funkció nem sokat fejlődött - az OpenWith Enhanced ezt igyekszik javítani. Aki nem elégedett a lehetőségekkel, az bátran kipróbálhatja ezt a segédprogramot, ami a Windows beépített Társítás párbeszédablakát hivatott lecserélni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.