Hirdetés

Hogyan tartsuk biztonságban adatainkat az EASEUS Todo Backup szoftverrel?



|

Az EASEUS Todo Backup Home nem csak mentésre és visszaállításra képes, de akár fájlvédelemre és klónozásra is.

Hirdetés

A gépeinken tárolt fájlokat véletlenül törölhetjük, vagy azok megsérülhetnek egy vírus vagy HDD-hiba okán is. Ennek ellenére kevesebb mint 20 százaléka a felhasználóknak menti adatait rendszeresen. Az ingyenes EASEUS Todo Backup Home szoftver alkalmas arra, hogy fájlokat, mappákat, partíciókat mentsen, akár automatikusan is, CD-re és DVD-re is.

 

Az alkalmazás egy sérült rendszert is képes helyreállítani, visszaállításkor pedig magunk választhatjuk ki a kívánt tartalmat. A program adattörlésre is alkalmas, de emellett tud partíciót és teljes merevlemezt is klónozni. Az EASEUS Todo Backup Home az alábbi linken keresztül tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.