Hirdetés

Hogyan tartsuk karban gépünket az IObit Toolbox-szal?



|

A telepítést nem igénylő alkalmazás összesen több mint 20 segédprogrammal könnyíti meg munkánkat.

Hirdetés

Az IObit Toolbox egy olyan ingyenes segédprogram, amely PC-nk biztonságát és teljesítményét hivatott fokozni. A szoftver több mint 20 beépített alkalmazást tartogat, amelyek képesek gépünk általános ellenőrzésére, a biztonságának a növelésére, illetve a teljesítményének az optimalizálására. A gyakoribb hibák kijavítására is alkalmas.

 

A szoftver nem igényel telepítést, kicsomagolás után már futtatható is. Öt különböző ablakban válogathatunk az eszközök között. Megtisztíthatjuk a Registry-t, törölhetjük a személyes előzményeinket, a telepített alkalmazásainkat és lehetőség van biztonságos fájltörlésre is a takarítás menüpont alatt. Optimizálhatjuk a memóriahasználatot, töredezettségmentesíthetjük merevlemezeinket, karbantarthatjuk az betöltéskor induló alkalmazásainkat, visszaállíthatjuk a törölt fájlokat, ellenőrizhetjük a futó programokat, és további más hasznos funkciókat is igénybe vehetünk. Az IObit Toolbox elérhető a letöltés rovatunkon keresztül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.