Hirdetés

Hogyan távolítsuk el az Office 2010 első szervizcsomagját?



|

Akinél az SP1 hibákat okoz, az a Microsoft külön erre a célra készített szoftverével tudja azt eltávolítani.

Hirdetés

Felmerülhet a kérdés, hogy miért is kellene eltávolítani a Microsoft Office 2010 első szervizcsomagját? Az SP1 számos felhasználónak okozott különféle hibákat, amelyek a csomag telepítését követően, munka közben fordultak elő a programcsomagban.

 

A hibák kiküszöbölésére csupán az SP1 eltávolítása nyújtott megoldást, azonban ez nem minden esetben volt megoldható a Vezérlőpulton keresztül. A Microsoft, megoldandó a problémát, kiadott egy külön erre a célra készített szoftvert.

 

Az angol nyelven elérhető alkalmazás Windows 7, Vista SP1, XP SP3, Server 2003 SP2 és Server 2008 operációs rendszerek alatt használható. Futtatásához arra van szükség, hogy egy mappába tömörítsük ki a letöltött fájl tartalmát. Ezt követően a program parancssoron keresztül távolítja el az SP1-et, az Office 2010 újratelepítésének szükségessége nélkül. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.