Hirdetés

Hogyan távolítsuk el nyom nélkül a biztonsági alkalmazásokat?



|

Az AppRemover hátramaradt adatok nélkül törli az antivírus-programokat.

Hirdetés

Az AppRemover nevű program arra specializálódott, hogy néhány kattintással segítsen eltávolítani bármilyen biztonsági alkalmazást. A szoftver számos megoldást támogat, így olyan cégek termékeit törölhetjük nyom nélkül mint a McAfee, a Kaspersky, az AVG, az Avast, az Avira, az ESET, a GDATA, a Kingsoft, a Panda, a Symancted, a Lavasoft, a TrendMicro, a TrustPort, a Norman, a Webroot vagy a ClamWin.

 

Az eltávolításban egy varászló segédkezik, amely a törlés során a többi elérhető alkalmazást is igyekszik megkeresni. Ha nem jár sikerrel, akkor kézzel kell kijelölnünk a törölni kívánt szolgáltatást. A folyamatot a gépünk újraindításával fejezhetjük be - ezt követően nem lesznek hátramaradt elemek az adott biztonsági szoftvertől. Az AppRemover itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.