Hirdetés

Hogyan távolítsunk el egyszerre több Windows 8-appot?



|

A RemoveWindowsStoreApp segít egyszerre több app kipucolásában.

Hirdetés

Windows 8 és RT alatt már nem úgy kell eltávolítani a Windows 8-as appokat, mint ahogyan régen a Vezérlőpultból csináltuk. Ehelyett jobb gombot kell nyomnunk a kiválasztott program csempéjén a Start képernyőn, majd ott törölhetjük azt. Ezzel sokkal egyszerűbb és felhasználóbarátabb lett az alkalmazások eltüntetése, azonban némi problémát jelent, hogy ha többet is kijelölünk, az opció eltűnik.

Amennyiben egyszerre több apptól válnánk meg, akkor érdemes kipróbálni a RemoveWindowsStoreApp nevű alkalmazást. A segítségével listát kapunk az appjainkról, az ID-jüket összegyűjtve pedig azonnal törölhetjük is a feleslegessé váltakat. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.