Hirdetés

Hogyan tegyük biztonságosabbá böngészőnket a LavaGuarddal?



|

Valósidejű védelem a kártékony weboldalak ellen, a Lavasofttól.

Hirdetés

A Lavasoft egy jól ismert cég, leginkább az Ad-Aware nevű alkalmazásáról. A vállalat most egy ingyenes böngésző-eszköztárat adott ki, amelynek a neve LavaGuard. Ez az adathalászat, a veszélyes weboldalakat és malware-ök ellen is képes védelmet biztosítani a böngésző számára.

 

Sok esetben nem is kell egy fertőzött linkre kattintanunk, elég ha meglátogatjuk a fertőzött weboldalt. A LavaGuard azelőtt elemzi az oldalakat, mielőtt mi azokat megnéznénk, azonosítja, hogy mely linkek és weblapok biztonságosak és melyek jelentenek veszélyt. A védelmet tovább erősíti, hogy minden ellenőrzés valósidejű.

 

Az ellenőrzések alapjául szolgáló lista 5-20 percenként frissül, így az adathalászat, a trójaik és a webalapú támadások ellen is jó kiegészítő védelmet nyújthat az eszköztár. Ami egyébiránt a kéretlen eszköztárat eltávolítására is képes a böngészőkből. A Lavasoft LavaGuard Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerekkel, valamint Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkkel kompatibilis. Az alkalmazás bétája innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.