Hirdetés

Hogyan tegyük praktikussá az új lapot a Chrome-ban?



|

Hasznos kiegészítő a Now - new tab a Google Chrome böngészőjéhez.

Hirdetés

Bár a Google időről-időre megpróbál valamit csiszolni a Chrome böngésző új lapján, kétségtelen, hogy még mindig akkor járunk a legjobban, ha mi magunk keresünk egy ezt átalakító, praktikus beépülőt. Ebből persze óriási a kínálat. 

Hirdetés

Ha olyat szeretnénk, ami nagyban hasonlít a Google Nowra, akkor próbáljuk ki a Now – new tab nevű kiegészítőt. Ebben az e-mailek ellenőrzése mellett találunk keresőt, dátumot és időt, illetve felvehetünk új eseményeket a naptárba, ráadásul maga az addon a Chrome értesítési rendszerével is együttműködik. A felület egyes kártyáit szabadon rendezhetjük át az egér segítségével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.