Hirdetés

Hogyan tegyük spoilermentessé a Facebookot?



|

A Chrome mellett okostelefonon is szűrhetjük a kedvenc sorozatainkkal kapcsolatos híreket.

Hirdetés

Amikor idő hiányában nem tartjuk a lépést a kedvenc tévésorozatunk, filmsorozatunk, sporteseményünk vagy könyvünk legfrissebb történéseivel, akkor a létező legrosszabb, ha valaki véletlenül vagy direkt elárulja azokat az új részeket, amiket izgatottan várunk. A spoilereket persze nem árt kerülni, de még jobb, ha ehhez segítségünk is van. 

Hirdetés

Mivel a legnagyobb veszélyforrásnak a közösségi oldalak tekinthetőek, ezért a legjobb, ha ilyen jellegű segédprogramokban gondolkozunk. Amennyiben az asztali gépünkre szeretnénk telepíteni valamit, ami a megadott kulcsszavak alapján kiszűri az összes kapcsolódó bejegyzést a Facebookon és a Twitteren, akkor a Silencer nevű beépülőt nézzük meg a Chrome böngészőhöz. Ha mobilfronton is szeretnénk ilyen védelmet, akkor a Spoiler Shield nevű ingyenes app Android és iOS alatt is segítséget nyújt. 

 

Fotó: wired.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.