Hirdetés

Hogyan tegyünk feladatkezelőt a Gmailbe?



|

A Todoist for Gmail egy olyan feladatkezelő, amelyet a Gmailbe téve hasznosíthatunk.

Hirdetés

Hiába vagyunk tele okostelefonokra és táblagépekre tervezett különböző irodai alkalmazásokkal, az életünket könnyítő okos appokkal, a legtöbben a feladatainkat még mindig e-mailben kapjuk, továbbítjuk és kezeljük. Természetesen nem túl hatékony, ha csak simán becsillagozzuk vagy a postaláda elején felhalmozzuk ezeket. 

Hirdetés

Ilyenkor segíthet egy feladatkezelő, méghozzá olyan, amelyik beépül a Gmailbe. A Todoist for Gmail egy olyan feladatkezelő, amelyet rögtön a Gmail felületén vehetünk igénybe, az egyes e-mailekkel kapcsolatos feladatokat gyorsan hozzáadva a beépülő menüjéhez. A Todoist for Gmail a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngészők alatt is használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.