Hirdetés

Hogyan tegyünk közzé GIF-eket a Facebookon?



|

Lejátszható, animált GIF-eket oszthatunk meg a GIPHY segítségével.

Hirdetés

Egy kép felér száz szóval, egy mozgókép pedig ezerrel. Emellett ráadásul a GIF-ek a virágkorukat élik a weben, hiszen a hihetetlenül népszerű formátum gyűjtőoldalait akár egész este el lehetne nézegetni, vicces macskákat keresgélve. Mi a helyzet, ha ezeket szeretnénk megosztani a fórumokon, blogokon és képfeltöltőkön kívül is, mondjuk a Facebookon

Hirdetés

A közösségi oldal nem igazán támogatja a GIF-eket, de szerencsére kifoghatunk rajta. Bár a Facebook továbbra sem támogatja a GIF-ek megosztását és közzétételét, de a GIPHY segítségével alkalmunk nyílik rá, hogy lejátszható formátumban tegyük közzé az idővonalakon a vicces mozgóképeinket. Ehhez csupán a GIPHY-n található megosztási linkeket kell bemásolnunk, ha kiválasztottuk a nekünk tetsző képet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.