Hirdetés

Hogyan tegyünk különbséget a téma, a skin és a témacsomag között?



|

A három fogalom nagyon hasonló, kicsiben mégis eltérnek egymástól.

Hirdetés

Amikor a Windows testreszabására kerül a sor, sokan nem tudják, hogy pontosan mi is a különbség az egyes fogalmak között. Például van amelyik oldal ingyenes témákat vagy témacsomagokat kínál, mások ingyenes skineket. Melyik mit is jelent egészen pontosan, és mi a különbség közöttük?

 

A témák és skinek gyakorlatilag ugyanazok. Amikor a Windows-ról beszélünk, a téma szót használjuk, amikor pedig egy alkalmazásról (például Winamp), akkor a skint. Például ha a Windows-t WindowBlinds szoftverrel szabjuk testre, akkor is témákat keresünk.

 

A témacsomag már különbözik az előbbiektől, és a Microsoft a Windows 7-nel karöltve mutatta be. Egy témacsomag gyakorlatilag egy kollekció, amely háttérképeket, ikonokat, hangokat és színbeállításokat egyaránt tartalmaz. A témacsomag tehát tulajdonképpen egyfajta típusa a témának.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.