Hirdetés

Hogyan tegyünk metrós csempéket az Asztalra?



|

A Windows8 Metro ShortCut Small 2 egy hasznos extra az XWidgethez.

Hirdetés

Bár tény, hogy a Windows 8 Kezdőképernyőjét sokan utálják, a csempék azért számos tervezőt megihlettek. Sok olyan program készült már, amely widgetek, dokkok és más elemek formájában igyekezett valami többletet nyújtani a Windows asztali környezetéhez. Ezek egy része pont a Modern UI-t vette alapul. 

Az XWidget is egy olyan megoldás, amely a fentebb leírt célt szolgálja, és már létezik hozzá kezdőképernyős widget. A Windows8 Metro ShortCut Small 2 névre keresztelt kiegészítőt telepítve az Asztalra tudjuk tenni azokat a csempéket, amelyek a Modern UI-t idézik. Az XWidget telepítése után erre a kiegészítőre lesz szükség a használathoz. 



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.