Hirdetés

Hogyan térjünk át Windows-ról Linux-ra a legkönnyebben?



|

A Zorin OS a legbarátságosabb váltást ajánlja a Windows-felhasználóknak.

Hirdetés

Ha Ön valamilyen Windows operációs rendszert használ, de szeretne áttérni Linux-ra, a Zorin OS az egyik olyan disztribúció, amelyik a legbarátságosabb átállást kínálja. Az Ubuntura épült rendszert kifejezetten Windows-felhasználóknak tervezték.

 

Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy a felhasználói felület nagyon hasonlít a Windows 7-ben megszokottakhoz. Emiatt a rendszer áttekintése, megtanulása is egyszerűbb. A Look Changer nevű program azonban lehetőséget ad arra, hogy ne csak a Windows 7 interfészét használjuk, hanem az XP-jét, Vistáét, a GNOME-ét, vagy éppen a Mac OS X-ét. A testreszabásban további adalék a Splash Screen Manager, az Internet Browser Manager és a Background Plus.

 

A Windows-os alkalmazások futtatásában a Wine és a PlayOnLinux van segítségünkre. Az előretelepített alkalmazásokkal érkező Zorin OS a Linux minden előnyét kínálja (vírusok nélküli használat, gyorsabb rendszer, stabil alapok, nyílt forráskód), 55 nyelven. Az Update Manager frissítések esetén órákon belül optimalizálja az OS-t. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.