Hirdetés

Hogyan teszteljük a tudásunkat Androidon?



|

A Lumosity egy ideje Androidon is kínál remek fejtörőket.

Hirdetés

Az igazán jó fejtörők nem csak a kikapcsolódást szolgálják az unatkozós percekben vagy utazáskor, hanem arra is alkalmasak, hogy fejlesszék a kreativitásunkat és a képességeinket, ellentétben az olyan játékokkal, mint a Flappy Bird. A fejtörőkkel kapcsolatosan manapság az egyik legismertebb név a Lumosity, amely több mint 60 millió aktív felhasználóval rendelkezik. 

Hirdetés

Az ő fejtörőik az agyunkat több oldalról is tesztelik, legyen szó a sebességről vagy az emlékezetünkről. Az iOS-es app anno nagy szerepet játszott a Lumosity sikerében, amely egy ideje Androidon is kínál saját alkalmazást. Az ingyenes program feladványainak hála biztosak lehetünk benne, hogy az eszünk sosem lustul el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.