Hirdetés

Hogyan tiltsuk a Kezdőképernyő szerkesztését?



|

A Tile Locker gondoskodik róla, hogy a Kezdőképernyő változatlan maradjon.

Hirdetés

A Windows 8 Kezdőképernyője hasznos társ lehet a metrós appok mellett az asztali alkalmazások gyors elindításában is. Az interaktív csempéknek hála még otthonosabbá varázsolható a felület, ráadásul mindegyik csempét kedvünk szerint jeleníthetjük meg, vagy kapcsolhatjuk ki az előnézetet, ha van. 

Hirdetés

Sajnos a csempék elrendezését nem lehet rögzíteni, így előfordulhat, hogy véletlenül odébb húzunk néha egy-egy elemet. Ezt hivatott megakadályozni a Tile Locker, aminek a feladata egyszerűen az, hogy zárolja a csempék mozgatását. A használatával biztos, hogy úgy marad a Kezdőképernyő elrendezése, ahogyan azt mi akarjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.