Hirdetés

Titokban pornót néz a gyerek a neten? Van megoldás!



|

Az Incognito Gone segítéségvel a népszerű böngészőkben kikapcsolhatjuk a funkciót.

Hirdetés

A legtöbb mai böngésző támogatja a privát böngészést, amelynek során a program nem menti az előzményeket, a sütiket, az ideiglenes fájlokat és a keresési előzményeket sem. A privát böngészést az okos célok mellett pornográf tartalmak megtekintésére használják gyakran. Szülők számára felettébb hasznos lehet az Incognito Gone nevű ingyenes segédprogram, amely ezt a funkciót hivatott kiiktatni.

 

Az alkalmazás a Chrome, Internet Explorer és Safari böngészőkből eltávolítja a funkciót, míg a Firefox-ból a gombot tünteti el. A böngészők egyetlen ablakból kezelhetőek a programon belül. A letiltás előtt ajánlatos lehet egy visszaállítási pont létrehozása, ha később ugyanis megint használni szeretnénk az opciót, a böngésző(ke)t újra kell telepítenünk. A Firefox esetében a program nem tudja eltávolítani a funkciót, ezért csak a gombot tünteti el a menüből, de a Ctrl + Shift + P kombináció működőképes marad. A segédprogram itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.