Hirdetés

Hogyan tiltsuk le a vendégek pendrive-jait?



|

Senki nem visz el a gépünkről semmit USB-n, ha a Removable Access Toolt használjuk.

Hirdetés

Akik sok emberrel a környezetükben dolgoznak egy irodában, esetleg több vendéget is meghívtak, a biztonság esetére érdemes lehet valamiféle védelemről gondoskodni a kíváncsi szemek ellen. Rossz esetben akár az is előfordulhat, hogy valaki gyorsan megpróbálja átmásolni a privát dolgainkat, amíg a másik szobában tartózkodunk. 

Removable Access Tool nevű alkalmazás abban segít, hogy ebben megakadályozza az illetékteleneket. Amikor nincs szükség a gép teljes lezárására, de nem szeretnénk, hogy valaki fel- és le másolgasson dolgokat a pendrive-járól, akkor érdemes bevetni a könnyűsúlyú, néhány kilobájtos programot, amely az USB-s eszközök korlátozásában segít. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.