Hirdetés

Hogyan tiltsuk le az egérkurzor mozgását?



|

A Mouse Lock fokozza a gépünk biztonságát azzal, hogy nem engedi a kurzort mozgatni.

Hirdetés

Használjunk PC-t vagy notebookot, szinte biztos, hogy a gépünk tele van fontos információkkal és személyes adatokkal. Ezek sosem jó, ha mások kezébe kerülnek, elvégre gyakran a banki adatainkat is digitálisan tároljuk, nem csak a fiókadatainkat és a levelezésünket. 

Hirdetés

Az adataink védelme érdekében ajánlott a lehető legtöbbet tenni, még munka közben is, főleg nyilvános helyeken. A Mouse Lock azt a célt szolgálja, hogy megvédje az adatainkat az efféle helyeken akkor, amikor épp nem vagyunk a gépünk mellett. A program egyszerűen letiltja az egérkurzor mozgatását, és nem hajlandó addig feloldani azt, amíg nem kapja meg az általunk beállított jelszót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.