Hirdetés

Hogyan tiltsuk le az USB-s adattárolókat?



|

A Phrozen Safe USB hasznos kiegészítő lehet a gépünkön.

Hirdetés

Azok, akik gyakran használják közösen másokkal a gépüket, sokszor találkozhattak már azzal a kellemetlen helyzettel, hogy egyes fájljaikat átmásolták, esetleg a gyerekek néhány kártevőt hoztak a pendrive-on. Ezek miatt sokan szeretnék korlátozni a fájlok megosztását USB-s eszközökön keresztül.

 

A BIOS-ban való portletiltás nem jelent megoldást, hiszen ilyenkor a billentyűzet vagy az egér használata is ellehetetlenülne. Ebben a helyzetben egy remek alternatíva a Phrozen Safe USB, amely egy egyszerű alkalmazás, és képes deaktiválni egy kattintással az USB-s adattárolókat (pontosabban azok használatát). Letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.