Hirdetés

Hogyan tiltsuk le könnyen az általunk kiválasztott weboldalakat?



|

A NoVirusThanks Website Blocker segítségével kordában tartható a gépünkről bonyolított közösségi tevékenység.

Hirdetés

Több olyan alkalmazás is létezik, amely ideiglenesen tudja blokkolni az általunk kiválasztott weboldalakat. Az egyik ilyen a NoVirusThanks által készített Website Blocker is, aminek a segítségével például a közösségi oldalak és a pornót rejtő weblapok is letilthatóak.

 

A telepítést követően nekünk kell feketelistára tennünk a választott oldalakat, úgy, hogy beírjuk azok domain-neveit. Ezt követően egyetlen böngésző sem tudja megnyitni az adott oldalakat, a próbálkozásról pedig a Tálca jobb szélén kapunk értesítést. A NoVirusThanks Website Blocker a Firefox, az Internet Explorer, a Chrome, a Safari és az Opera böngészőket támogatja.

 

További extra a programban, hogy kulcsszavakat is megadhatunk, amelyeknek pedig a keresését tiltja le a szoftver. Ezen felül a biztonságos kapcsolódás (https) is tiltható, eseménynapló kérhető, és lopakodó üzemmód is kapcsolható, aminek hála a program nem elérhető az értesítési területen keresztül sem. A NoVirusThanks Website Blocker kiváló eszköz lehet például szülőknek, akik az otthoni gépről bonyolított közösségi tevékenységet szeretnék kordában tartani. Az alkalmazás itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.