Hirdetés

Hogyan titkosítsuk a felhőbe kerülő fájljainkat?



|

A Secured Cloud Drive 256 bites AES kódolást használ.

Hirdetés

A felhő-alapú tárhelyek egyre meghatározóbb szereppel bírnak a mindennapokban. A nagyobb fájlokat sem tudjuk e-mailen keresztül odaadni valakinek, erre sokkal egyszerűbb megoldás a felhő. Nem csak biztonságos és könnyű, de számos előnye is van, például az azonnali szinkronizáció minden platform között vagy az, hogy nincs méretbeli korlátozás.

Sokakat aggodalommal tölt el mindennek ellenére a felhő használata. Számukra lehet nagyon hasznos a Secured Cloud Drive nevű alkalmazás, amely feltöltés előtt minden adatunkat 256 bites AES kódolással titkosítja. A program támogatja az összes nagy szolgáltatót, így a Dropboxot, a SkyDrive-ot, a Google Drive-ot és a Bitcasát. A Secured Cloud Drive innen szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.