Hirdetés

Hogyan titkosítsuk a jegyzeteinket?



|

A CryptoPAD segítségével titkosított jegyzeteket készíthetünk.

Hirdetés

A felhasználók többsége a Windows rendszereket alatt értelemszerűen a Jegyzettömböt vagy a hasonlóan egyszerű szövegszerkesztőket választja arra, hogy jegyzeteket készítsen. Természetesen ezzel nincs is gond, egészen addig, amíg nem tárolunk ezekben bizalmas adatokat. 

A CryptoPAD azért készült, hogy az érzékenyebb információkat is egyszerűen tárolhassuk. A windowsos alkalmazás továbbfejlesztett titkosítással védi a beírt szöveget, amit később csak a megfelelő jelszóval és kulccsal tudunk visszafejteni. A fontos adatainkat mindenképp érdemes hasonlóan biztonságos módon elmenteni egy egyszerű TXT helyett. A CryptoPAD itt érhető el

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.