Hirdetés

Hogyan titkosítsuk a képeinket?



|

A WinTrezur nem csak egy képnézegető, titkosítani is tudja a fotókat.

Hirdetés

Amikor a gépünket másokkal közösen használjuk, akkor nagyon ajánlott a személyes, érzékeny témájú fotóinkat titkosítani azért, hogy rajtunk kívül senki más ne lássa őket. Bár a képnézegetőkből választani is nehéz, olyanból már jóval kevesebb van, ami titkosítani is tudja a fotóinkat. 

Hirdetés

A WinTrezur szerencsére kifejezetten ilyen alkalmazás, még ha a felszínen ez nem is látszik. A hordozható változatban is elérhető program lehetőséget ad a fotók böngészésére, szükség szerint pedig titkosítja is őket, ha kell, méghozzá 256 bites AES algoritmussal, amit a kíváncsi betolakodóknak kicsit sem lesz egyszerű feltörni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.