Hirdetés

Hogyan titkosítsuk a Windows 8 SkyDrive-ját?



|

A BoxCryptor már Modern UI kezelőfelület alá is elérhető a SkyDrive-hoz.

Hirdetés

A felhőalapú adattárolás mára már az életünk részévé vált, legyen szó a Dropbox-ról, a SkyDrive-ról, a Google Drive-ról vagy az iCloudról. A gyártók ma már beépítve kínálják a készülékeikbe ezeket a szolgáltatásokat. A Windows 8 sem kivétel ez alól, amelyben a Micosoft SkyDrive-ját beépítve találjuk a Modern UI-s felületen.

Ami az extra réteg biztonságot illeti, érdemes lehet hadrendbe állítani a BoxCryptort, amely képes arra, hogy 256 bites AES kódolással titkosítsa a felhőben tárolt adatainkat. Az alkalmazás már korábban is elérhető volt, egy ideje azonban külön, Modern UI alá fejlesztett változatot is letölthetünk. A BoxCryptor a Windows Store-on keresztül ingyenesen szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.