Hirdetés

Hogyan titkosítsuk az adatainkat?



|

A Protectorion ToGo mindent megtesz a biztonságunk érdekében.

Hirdetés

Mindig is fontos volt, hogy miképpen tartsuk biztonságban az adatainkat a tolvajokkal és a hackerekkel szemben, ma pedig már még tudatosabbak a felhasználók, köszönhetően az NSA és a PRISM program okozta kémkedési botránynak. Természetesen senki nem akarja, hogy a bizalmas adatai között mások turkáljanak

Szerencsére számos alkalmazás létezik, amely segít abban, hogy fokozott biztonságban tárolhassuk el a személyes dokumentumainkat, amelyeket persze jelszóval is tudunk védeni. Az egyik ilyen a Protectorion ToGo. Az alkalmazás nem ígér kormányzati szintű titkosítást, de azért a banki adataink, a jelszavaink és a belépési adataink kellő biztonságban tarthatóak a 256 bites AES kódolásnak köszönhetően. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.