Hirdetés

Hogyan titkosítsuk az adatainkat egyszerűen?



|

Az EncryptOnClick 256 bites AES kódolást használ.

Hirdetés

Többek között a biztonsági hiányosságok után kémkedő, az interneten tevékenykedő bűnözők miatt sincsenek ma már feltétlen biztonságban az adataink. A technológia fejlődésével azonban a biztonság is előrébb jár, így a hackereknek fejtörést is okozhatunk. Az egyik módszer erre a 256 bites AES algoritmus. Bár azt nem jelenthetjük ki, hogy ezzel a kódolással törhetetlen védelmet szerzünk, az extra réteg mindig jól jön.

 

Az EncryptOnClick egy olyan titkosító eszköz Windows-ra, amely az imént említett 256 bites AES-t használja. A felhasználók mindössze néhány kattintással titkosíthatnak egyes fájlokat vagy akár csoportokat is. A titkosítás feloldásához később a szoftverre sem lesz szükségünk, azt bármilyen archívumkezelővel kitömöríthetjük, feltéve, hogy ismerjük a szükséges jelszót. A titkosításhoz mindössze válasszunk ki a File menüben egy fájlt, azután pedig kattintsunk az Encrypt-re. Az EncryptOnClick innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.