Hirdetés

Hogyan titkosítsunk gyorsan egy fájlt?



|

A Silver Key segítségével az Intézőből is dolgozhatunk.

Hirdetés

A bizalmas adatok továbbítása a PRISM botránynak köszönhetően még égetőbbé vált az utóbbi időszakban, mint korábban. Az mindenesetre a helyzettől függetlenül biztos, hogy senki sem örül, ha kéretlen szempárok jutnak hozzá az érzékeny, személyes adatainkhoz. 

Az adataink biztonságos tárolásához és továbbküldéséhez számos szoftverből válogathatunk, ha viszont nem akarunk bonyolultat, akkor érdemes a Silver Keynek adni egy esélyt. Ezzel egyetlen kattintással tudunk 256 bites titkosítást kérni a fájljainkra, közvetlenül az Intézőből. Ha azt szeretnénk, hogy a címzett egyetlen jelszóval férjen hozzá az adatokhoz, mindenféle programok nélkül, akkor EXE fájlokat is készíthetünk a programmal, a jobb gombos menüből. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.