Hirdetés

Hogyan töltsük be az ISO és a VHD képfájlokat az Intézőből?



|

A Gizmo Drive a Windows 8-ban látott funkciókhoz hasonlót kínál.

Hirdetés

A Windows 8 már natív módon támogatja majd az ISO és a VHD képfájlok betöltését, közvetlenül az Intézőből. Ha Ön Windows 2000, XP, Vista vagy 7 alatt szeretne hasonló funkciót, akkor érdemes egy pillantást vetnie az ingyenes Gizmo Drive szoftverre.

 

Az alkalmazás könnyedén betölti a különféle képfájlokat, így az ISO, BIN, CUE, NRG és IMG formátumokat is, mint virtuális meghajtókat. Erre pedig közvetlenül a Windows Intézőjéből képes. Ha mindezt a parancssoron keresztül szeretnénk végrehajtani, a program azt is lehetővé teszi. A Gizmo Central számos további alkalmazást kínál, azonban ha csupán a fentebb említett funkcióra van szükségünk, elegendő a Gizmo Drive-ot telepítenünk. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.