Hirdetés

Hogyan töltsük le az ingyenes APK fájlokat a Play Store-ból?



|

Az APK Downloader az egyik legegyszerűbb megoldás.

Hirdetés

Amikor a Google Play Store-ból telepíteni akarunk egy androidos alkalmazást, akkor mindössze meg kell nyomnunk az Install gombot. Ha viszont az APK fájlt szeretnénk letölteni mondjuk a PC-nkre, már gondban vagyunk: ilyen opció nincs, és jó eséllyel soha nem is lesz. Természetesen vannak különböző trükkök, amelyekkel szert tehetünk az APK fájlokra, így például böngészőbe telepíthető kiegészítők. 

Hirdetés

Talán még azoktól is egyszerűbb és jobb megoldásnak tekinthető az APK Downloader, főleg, hogy szemben sok beépülővel, ez működik is. A webalapú szolgáltatással közvetlenül tölthetjük le az ingyenes APK-kat, ami különösen hasznos olyankor, amikor a mi régiónkban valami nem érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.