Hirdetés

Hogyan töltsünk le minden facebookos fotót?



|

A Social Downloader a Facebookról és az Instagramról is tud menteni.

Hirdetés

A közösségi oldalak sok dolgot megváltoztattak az utóbbi évek során, többek között azt is, ahogyan megosztjuk egymással a fotóinkat. A legtöbbször már nem e-mailben vagy azonnali üzenetküldőn keresztül adjuk tovább a képeket, hanem a közösségi oldalakon, vagy a kifejezetten fotókra fejlesztett szolgáltatásokon, mint a Flickr vagy az Instagram. 

Amennyiben nem megosztani, hanem letölteni szeretnénk a fotóinkat (vagy másokét), akkor érdemes lehet kipróbálni a Social Downloadert. Az alkalmazás képes menteni a facebookos és az instagramos képeinket a helyi merevlemezünkre, de a barátaink által feltöltötteket is leszedhetjük, amiken be vagyunk jelölve. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.