Hirdetés

Hogyan tömörítsük ki archívumainkat automatikusan?



|

Az Unpack Monitor magától, meghatározott időközönként tömöríti ki az adott mappában található tömörített fájlokat.

Hirdetés

Az Unpack Monitor egy olyan ingyenes és hordozható alkalmazás, amely magától, meghatározott időközönként tömöríti ki az adott mappában található tömörített fájlokat. Képes kezelni a RAR, ZIP, 7Z, ISO és HJ Join kiterjesztésű archívumokat is.

 

Telepítés után az értesítési területen kell keresnünk a programot, amely alapesetben 10 percenként ellenőrzi a beállított mappánkat tömörített fájlok után. Ha talál ilyet, azt kicsomagolja, majd kérés esetén további műveletek is elvégezhet. Az Unpack Monitor a kitömörítés után törölheti a kicsomagolt archívumokat, áthelyezhet videofájlokat, automatikusan leállíthatja a kitömörítés, ha nincs 1 GB-nál több szabad hely, ellenőrizheti az almappákat is, illetve felülírhatja a meglévő fájlokat. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.