Hirdetés

Hogyan tömörítsünk hatékonyan?



|

A KuaiZip a kezdők számára is jól használható archiválóprogram.

Hirdetés

A tömörítésre használható alkalmazások között számos választásunk van, az egyik legjobban kedvelt darab azonban a 7-Zip, hiszen ingyenes, nyílt forráskódú, könnyűsúlyú, valamint a legtöbb formátumot támogatja. Egy másik érdekes alternatíva a KuaiZip, amely kezdők számára is remekül használható a felhasználóbarát kezelőfelülete miatt.

A KuaiZip támogatja a legtöbb népszerű formátumot, így a ZIP, 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z, továbbá KZ kiterjesztéseket. A jól kidolgozott felület mellé egy hatékony tömörítőmotor társul, ami különösebb minőségveszteség nélkül csomagol be például képeket vagy videókat. A KuaiZip itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.