Hirdetés

Hogyan tömörítsünk ki ikonokat bármilyen fájlból?



|

A Windows alatt működő Icons From File nagyon egyszerűen használható.

Hirdetés

Amikor a rendszerünk egyediségéről és szépségéről van szó, akkor kulcsfontosságú szerepet kapnak az ikonok. Szerencsére rengeteg helyről tudunk ilyeneket beszerezni, sok mód van ezeket átállítani. De mi a helyzet akkor, amikor inkább kitömöríteni szeretnénk egy fájlból egy már meglévő ikont? Például egy programért, vagy egy DLL fájl ikonját. 

Hirdetés

Ilyenkor jöhet jól a Windows operációs rendszerek alatt működő Icons From File. Az ingyenes program nagyon egyszerűen használható. Bármilyen fájltípussal boldogul, majd a kinyert ikonokat JPEG, ICO, PNG, BMP, EMF, GIF, HTML és DBF formátumban is képes nekünk elmenteni, több fájl esetén akár sorozatban is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.