Hirdetés

Hogyan tömörítsünk ki ISO fájlokat egyszerűen?



|

Az ISO Opener egy gyors és könnyű megoldás.

Hirdetés

Egy ISO képfájl letöltését követően szerencsére már nincs szükségünk arra, hogy a tartalom eléréséhez a képfájlt kiírjuk egy CD-re vagy DVD-re. Ehelyett választhatunk olyan alkalmazásokat, amelyek már a gépünkön képesek azt megnyitni és/vagy kitömöríteni. Ilyen az ISO Opener is.

 

Az ingyenes program elindítását követően csupán ki kell választanunk a használni kívánt ISO fájlt. Ezt követően meg kell adnunk a célmappát, majd a kitömörítés gombra kattintanunk. A többit rábízhatjuk az alkalmazásra, egy kis idő múlva pedig a megadott mappában találjuk az összes fájlt és mappát, amit a képfájl tartalmazott. Az ISO Opener itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.