Hirdetés

Hogyan tömörítsünk ki közel bármilyen archívumot?



|

A CoffeeZip egy olyan ingyenes tömörítő, amely nem csak közel mindent támogat, de hatékony is.

Hirdetés

A 7-zip okkal szerzett magának remek hírnevet a tömörítőprogramok között, hiszen a nyílt forráskódú alkalmazás számos fizetős riválist is maga mögé utasít. Bár a kínált funkciók száma több a fizetős megoldásokban, az átlagos felhasználók számára ez nem jelent különösebb problémát. Nem a 7-zip azonban az egyetlen jó, ingyenes megoldás.

A CoffeeZip például bár nem hemzseg a különféle opcióktól, rengeteg formátumot támogat, ami a kitömörítést illeti. Az archiválás során a ZIP, WIM, TAR és 7z fájlokat támogatja, kibontás esetén azonban már az ARJ, ALZ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, EGG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR és Z típusokkal is kompatibilis. A jó hatékonysággal tömörítő program innen szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.