Hirdetés

Hogyan töredezettségmentesítsük merevlemezünket hatékonyan?



|

A Smart Defrag 2 az egyik kiváló és ingyenes válasz a feltett kérdésre.

Hirdetés

A merevlemezeink töredezettségmentesítése mindig is fontos kérdés volt. A művelet hatékony elvégzésére sok programot találhatunk, ezek közül az egyik leghatékonyabb, amely emellett ingyenes is, a Smart Defrag 2. A program többet nyújt, mint amit a Windows beépített szolgáltatása.

 

A Smart Defrag 2 egy olyan lemeztöredezettség-mentesítő alkalmazás, amely amellett, hogy ingyenes; gyorsabb és hatékonyabb alternatívát kínál Windows operációs rendszerek alatt a beépített megoldásnál. A program képes a háttérből is működni, és a lemezek üresjáratakor dolgozni, így telepítés után akár "el is felejthető".

 

Az úgynevezett Boot Time Defrag funkció képes arra, hogy a rendszer betöltésekor töredezettségmentesítsen fájlokat, amelyeket a betöltés után nem lehet. A szoftver elérhető a letöltés rovatunkban.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.