Hirdetés

Hogyan töröljük a felesleges hivatkozásokat a Start menüből?



|

A ShortcutsMan segít a rossz parancsikonok eltüntetésében.

Hirdetés

Általában a kedvenc alkalmazásainkhoz és fájljainkhoz parancsikont szoktunk készíteni azért, hogy gyorsan elérjük őket anélkül, hogy mindig ki kellene keresgetnünk őket. Előfordul azonban, hogy egy áthelyezéskor vagy újratelepítéskor az elérési útvonal megváltozik, mi pedig elfelejtjük azt frissíteni.

Az is lehetséges, hogy az alkalmazások eltávolítása után maradnak meg a parancsikonok, amiket aztán manuálisan kell letörölni. Amennyiben gyakran találkozunk a jelenséggel az Asztalon és a Start menüben, akkor érdemes lehet egy próbát tenni a ShortcutsMan nevű programmal. Ez automatikusan szkenneli mindkét területet, majd kiemeli a hibásakat, és felajánlja a javítás vagy a törlés lehetőségét. A ShortcutsMan ide kattintva érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.