Hirdetés

Hogyan töröljük a használatban lévő fájlokat?



|

A Reboot Delete File Ex likvidálja a törölhetetlen fájlokat is.

Hirdetés

Windows alatt az egyik ismerős hibaüzenet, amivel bármikor találkozhatunk nem más, mint amikor a rendszer azért nem hajlandó törölni egy fájlt, mert szerinte az használatban van, ezért a hozzáférését letiltja. Az értesítés alapján a fájlt még egy program vagy szolgáltatás jelenleg is használja. Ez általában akkor fordul elő, amikor egy program még valóban igényt tartana a fájlra. 

Hirdetés

Amennyiben tudjuk, hogy az adott elemre többé már nem lesz szükségünk, és szeretnénk megszabadulni tőle, akkor a Reboot Delete File Ex segítségével a problémát könnyen megoldhatjuk. A program automatikusan képes törölni a hivatkozott fájlokat a következő rendszerindítás alkalmával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.