Hirdetés

Hogyan töröljük a kettős fájlokat?



|

A Free Duplicate Finder likvidálja a felesleges, többször is meglévő dokumentumainkat.

Hirdetés

Idővel rengeteg fájl gyűlik össze a merevlemezeinken, köszönhetően az internetről letöltött dokumentumoknak, a fényképezőről és telefonról felmásolt fotóknak. Valószínűleg előbb-utóbb elérkezünk oda, hogy több példány is lesz egy-egy fájlból, ami aztán feleslegesen foglalja a helyet.

Ezeket a felesleges fájlokat kézzel nagyon fárasztó feladat lenne mappánként felkutatni, ezért érdemes segítségül hívni egy alkalmazást, amely lehet például a Free Duplicate Finder. A program képes ugyanolyan fotók, zenék, videók, dokumentumok és egyebek felkutatásában, majd ezeket át tudja helyezni vagy törölni is. A telepítéskor figyeljünk a szponzorprogramok kikapcsolására. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.