Hirdetés

Hogyan töröljük a nehezen eltávolítható programokat?



|

A Geek Uninstaller a makacs alkalmazásokat is képes száműzni.

Hirdetés

Amikor a Windows beépített megoldásával távolítunk el valamilyen szoftvert, akkor előfordul, hogy sikertelenül járunk, vagy esetleg számos bejegyzést, fájlt, mappát hagy maga után a problémás alkalmazás. Ennek megoldására a legismertebb a Revo Uninstaller és az IObit Uninstaller. Szintén jó megoldás lehet azonban a Geek Uninstaller is, amely a 64 bites operációs rendszereket is támogatja.

 

Az egyszerű felülettel rendelkező Geek Uninstaller a törölhetetlen vagy a már nem létező alkalmazásokat is száműzi. Hátránya azonban, hogy nem készít rendszer-visszaállítási pontot, ezért ajánlatos óvatosnak lenni, vagy ezt magunknak megtenni. A telepítést nem igénylő Geek Uninstaller itt érhető el.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.