Hirdetés

Hogyan töröljük a többször meglévő dokumentumainkat?



|

A Spyglass elemzi a meghajtóinkat, és szükség esetén törli a duplikált fájlokat.

Hirdetés

Egyszer biztosan eljutunk arra a pontra, amikor a merevlemezünkről elkezd fogyni a szabad hely, és fogalmunk sincs, mivel van annyira tele, hogy már törölnünk kellene. Ilyenkor nagyon hasznosak lehetnek a meghajtók elemzésére szolgáló segédprogramok, amelyek listázzák a legnagyobb fájlokat, illetve szemléltetik a könyvtárak struktúráját. 

Hirdetés

Spyglass nemcsak az effajta elemzésre képes vizuális szemléltetéssel egyszerre, a segítségével megszabadulhatunk az olyan duplikált dokumentumainktól is, amelyekből véletlenül többet tárolunk. Elvégre nem biztos, hogy ugyanabból a fotóból azért van nyolc, mert ilyen komolyan vesszük a biztonsági mentés fogalmát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.